Brillenzaak Tiel

Van Tiem Optiek is dé brillenzaak in omgeving Tiel voor brillen en contactlenzen. Onze klanten komen niet alleen uit Tiel, maar ook uit onder andere Druten, Wamel en Ochten. U kunt bij ons altijd rekenen op een uitstekende service. Wij voeren professionele oogmetingen uit, geven goed advies en helpen u het juiste montuur te kiezen. Bij ons vindt u monturen van bekende merken, maar ook exclusieve modellen.

Een nieuwe bril kopen bij dé brillenzaak in omgeving Tiel

Voordat u een bril kunt aanschaffen in onze brillenzaak in omgeving Tiel, zullen wij eerst een oogmeting uitvoeren. Op basis daarvan wordt bepaald welke sterkte brillenglazen moeten hebben. Alle brillenglazen worden bij ons altijd op maat geslepen. Voordat wij dit kunnen doen, zal eerst een montuur moeten worden gekozen. Wij helpen u hier graag bij. Wanneer u het perfecte montuur heeft gevonden, maar het zit niet geheel comfortabel, kunnen wij het montuur te allen tijde nog aanpassen. Wij zorgen ervoor dat de bril goed zit en dat u goed ziet!

Toch liever contactlenzen? Ook dat is mogelijk

Wij zijn meer dan alleen een brillenzaak in omgeving Tiel. U kunt bij ons ook contactlenzen aanschaffen. Wij kijken samen met u welke contactlenzen het beste aansluiten op uw ogen en uw dagelijkse bezigheden. U krijgt bovendien de mogelijkheid om eerst verschillende type lenzen te proefdragen. Kom snel een keertje langs in onze brillenzaak in omgeving Tiel om te zien wat de mogelijkheden zijn. Als u er zeker van wilt zijn dat wij voldoende tijd voor u hebben, kunt u het beste even een afspraak maken. Dat kunt u telefonisch doen via 0487 - 593129.

Andere bezoekers bekeken ook:
Contactlenzen Tiel | Oogmeting Tiel | Opticien Tiel

Neem contact op!

hCaptcha