Monturen die u met liefde draagt

Vanzelfsprekend slijpen wij uw brilglazen op maat. Maar ook de keuze voor een montuur is maatwerk. We kijken welk montuur u mooi vindt én welk montuur u mooi staat. Daarnaast moet uw bril lekker zitten. Als hiervoor aanpassingen aan het montuur nodig zijn, doen we dat met liefde. Omdat we willen dat u uw bril met liefde draagt.

STATIG BUFFELHOORN, KLEURIG KUNSTSTOF OF LIEVER HOUT?

Van Tiem Optiek heeft een brede collectie monturen. Naast de grote en bekende merken, hebben we steevast bijzondere brillen in huis. Unieke brillen waarvan er geen dertien in een dozijn passen, maar vernieuwende ontwerpen, gebaseerd op eigentijdse ideeën. We kijken naar trends en volgen het modebeeld, maar nemen deze niet klakkeloos over. De keuze voor een bril is namelijk persoonlijk. Hoogstpersoonlijk! 

Mooie bril, en hij past precies
Kom gerust langs in de winkel om onze collectie te bekijken. Heeft u uw ideale montuur gevonden maar draagt hij niet comfortabel? Dan passen we hem voor u aan. Na een oogmeting slijpen we de glazen en plaatsen deze in het montuur. Met een bril van Van Tiem Optiek bent u van 2 dingen zeker: dat u goed ziet én dat u er goed uitziet.

Veiligheid voor alles
Van Tiem Optiek verkoopt veiligheidsbrillen voor allerlei werkzaamheden, voor iedere denkbare branche. Van laboratorium tot constructiebedrijf, we hebben de juiste bril, uiteraard voorzien van gecertificeerd montuur en gecertificeerde glazen. Een veilig idee!

Oogzorg van de optometrist

Soms gaat oogzorg verder dan een nieuwe bril of passende contactlenzen. Van Tiem Optiek werkt samen met een optometrist die zich bezig houdt met oogzorg in de ruimste zin van het woord.

Een optometrist doet oogmetingen, maar kijkt ook naar de conditie van uw ogen en spoort ook eventuele afwijkingen of ziektes aan het oog op. Mocht u extra oogzorg nodig hebben, dan verwijst de optometrist u naar de oogarts. Zo constateren we oogproblemen sneller en is de kans op blijvende schade beduidend kleiner. En dat allemaal bij uw vertrouwde optiek in de Zandstraat. Handig én verantwoord!

Meer weten of een afspraak maken?

Neem contact op