Optiek Tiel

Als u op zoek bent naar een professionele optiek in omgeving Tiel en Druten, is Van Tiem Optiek u graag van dienst. U vindt ons in Beneden-Leeuwen, nabij Maasbommel, Wamel en Ochten. Hier is onze optiek al vele jaren gevestigd. U kunt bij ons terecht wanneer u op zoek bent naar een nieuwe bril, maar ook voor contactlenzen bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer u kiest voor ons, kiest u voor een goed advies, uitstekende service, een ruim assortiment monturen en maatwerk.

Een bril kopen bij optiek in omgeving Tiel en Druten

In onze optiek in omgeving Tiel en Druten is er voor iedereen een geschikte bril. Of u nu op zoek bent naar een statige buffelhoorn bril of een bril gemaakt van kleurrijk kunststof, wij hebben het voor u. Onze monturen worden gekenmerkt door vernieuwende en eigentijdse designs. We verkopen vele monturen van bekende merken, maar u vindt in onze collectie ook enkele exclusieve modellen. Wij helpen u graag het ideale montuur te vinden. U kunt zelf ook al thuis testen welke monturen u goed staan. Daarvoor maakt u gebruik van onze online paskamer. U kunt een foto uploaden en vervolgens diverse monturen uitproberen. Zo komt u goed voorbereid naar onze optiek. Naast gewone brillen verkopen wij ook zonnebrillen, eventueel op sterkte. Dan kunt u ook wanneer de zon schijnt een trendy bril van Van Tiem Optiek dragen.

Liever geen bril? Kies voor contactlenzen

Bij onze optiek in omgeving Tiel en Druten kunt u ook contactlenzen aanschaffen. Wij helpen u bij het kiezen van de juiste contactlenzen die u niet voelt zitten en goed passen bij uw ogen en uw dagelijkse bezigheden. Er is dan ook altijd de mogelijkheid om lenzen eerst even uit te proberen, voordat u definitief beslist welke soort contactlenzen u graag wilt hebben.

Een afspraak maken voor een oogmeting

Voordat u bij onze optiek in omgeving Tiel en Druten een bril of contactlenzen kunt aanschaffen, zult u eerst uw ogen moeten laten meten. Hiervoor kunt u telefonisch een afspraak maken. U kunt ons bereiken via 0487 - 593129.

Andere bezoekers bekeken ook:
Optometrie Tiel |Brillenzaak Tiel| Contactlenzen Tiel

Neem contact op!

hCaptcha