Optometrie Tiel

Voor optometrie in omgeving Tiel, Druten en Wamel kunt u gewoon terecht bij Van Tiem Optiek. Wij doen namelijk meer dan alleen het verkopen van brillen en contactlenzen. U kunt bij ons ook terecht voor professionele oogmetingen, uitgevoerd door een gekwalificeerd optometrist. U weet zo zeker dat u de juiste oogzorg krijgt en een bril of contactlenzen kiest die goed bij uw ogen passen.

Wat houdt optometrie bij Van Tiem Optiek in omgeving Tiel in?

Meestal voeren wij alleen een reguliere oogmeting uit. Hierbij wordt onderzocht welke sterkte bril of contactlenzen u nodig heeft. Er kan echter ook een uitgebreidere oogmeting worden uitgevoerd. Dit wordt gedaan door een optometrist waarmee wij samenwerken. Hij houdt zich bezig met oogzorg in de ruimste zin van het woord. De optometrist kijkt naar de conditie van uw ogen en onderzoekt of er eventuele afwijkingen of ziektes aan uw oog zijn. Oogproblemen worden dankzij optometrie in omgeving Tiel sneller geconstateerd en daardoor is de kans op blijvende schade kleiner. Als er extra oogzorg nodig is, zal de optometrist u doorsturen naar een oogarts.

Bril of contactlenzen kopen

Na een oogmeting kunt u een bril of contactlenzen uitkiezen. Ons deskundige personeel helpt u daar graag bij. Wij hebben al vele klanten uit omgeving Tiel, Wamel en Ochten geholpen de ideale bril of contactlenzen te vinden. Heeft u interesse in optometrie in omgeving Tiel of wilt u graag meer weten over onze collectie monturen of de mogelijkheden voor contactlenzen? Kom dan eens langs in onze optiek! Als u zeker wilt zijn dat wij voldoende tijd voor u hebben, kunt u een afspraak maken. Dit kan via 0487 - 593129.

Andere bezoekers bekeken ook:
Brillenzaak Tiel | Contactlenzen Tiel | Oogmeting Tiel

Neem contact op!

hCaptcha