Opticien Tiel

Wilt u graag een nieuwe bril of contactlenzen aanschaffen bij een opticien in omgeving Tiel, Kesteren en Druten? Dan bent u van harte welkom bij Van Tiem Optiek in Beneden-Leeuwen, nabij Wamel, Ochten en Maasbommel. Bij ons kunt u altijd rekenen op goed advies, professionele oogmetingen en uitgebreid aanbod van diverse monturen. Ook kunt u bij ons terecht voor contactlenzen. Wij helpen u de bril of contactlenzen te vinden die bij uw ogen passen.

Uw ideale bril of contactlenzen aanschaffen bij opticien in omgeving Tiel, Kesteren en Druten

Als u bij ons langskomt omdat u een bril of contactlenzen nodig heeft, zal er eerst altijd een oogmeting worden gedaan. We weten dan welke sterkte de brillenglazen of contactlenzen moeten hebben. Vervolgens kunt u een kijkje nemen in onze uitgebreide collectie. Wij bieden zeer veel monturen aan, zowel van bekende merken als exclusieve modellen. Wij adviseren u graag tijdens het passen. Indien nodig kunnen wij een bril altijd iets voor u aanpassen. Wij zorgen ervoor dat u goed ziet én dat u er goed uitziet! De brillenglazen zullen vervolgens op maat worden geslepen.

Gaat u voorkeur uit naar contactlenzen? Dan onderzoeken wij welke type lenzen het beste aansluiten bij uw ogen en dagelijkse bezigheden. Zo zorgen we ervoor dat u ze niet voelt zitten als u ze draagt. We kunnen u ook leren de contactlenzen snel in- en uit te doen, wanneer dit het eerste paar contactlenzen is dat u koopt. We garanderen u dat u dit zo geleerd heeft! Kom dan ook snel langs bij onze opticien in omgeving Tiel, Kesteren en Druten.

Ontdek welke bril u het beste staat!

Wilt u zich graag thuis al een beetje voorbereiden? Dan kunt u een foto van uzelf uploaden en in onze online paskamer een aantal monturen uitproberen. Als u dan onze opticien in omgeving Tiel, Kesteren en Druten bezoekt, weet u al waar u naar op zoek bent. Wij kunnen u dan nog beter van dienst zijn.

Afspraak maken

Als u gelijk geholpen wilt worden, raden we u aan een afspraak te maken. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met donderdag tussen 09:00 en 18:00 uur, op vrijdag tussen 09:00 en 21:00 uur en op zaterdag tussen 09:00 en 17:00 uur. U kunt een afspraak maken door te bellen naar 0487 - 593129.

Andere bezoekers bekeken ook:
Optiek Tiel | Optometrie Tiel | Brillenzaak Tiel

Neem contact op!

hCaptcha