Contactlenzen Tiel

U kunt contactlenzen kopen bij Van Tiem Optiek in omgeving Tiel. Wij zijn al vele jaren gevestigd in Beneden-Leeuwen, vlakbij Maasbommel en Alphen, en helpen u graag aan een geschikte bril of contactlenzen. U kunt bij ons rekenen op professionele oogmetingen, goed advies en een ruime keuze uit monturen van bekende merken en exclusieve modellen.

Contactlenzen, die u niet voelt tijdens het dragen, aanschaffen in omgeving Tiel

Het grootste probleem bij contactlenzen is vaak dat men ze voelt zitten en daardoor last krijgt van de ogen. Wanneer u de juiste contactlenzen koopt, hoeft dit echter niet te gebeuren. Wij helpen u graag deze te vinden. Samen met u kijken we welke contactlenzen het beste aansluiten bij uw ogen en uw dagelijkse bezigheden. Ook zullen wij u verschillende soorten lenzen laten uitproberen. Uiteindelijk zullen wij u adviseren welke soort contactlenzen u het beste kunt kopen bij onze optiek in omgeving Tiel.

Contactlenzen in- en uitdoen hoeft geen probleem te zijn

De belangrijkste reden dat veel mensen afzien van contactlenzen en toch voor een bril kiezen, is omdat zij bang zijn voor het in- en uitdoen van de lenzen. Wij begeleiden u zodat u vanzelf merkt dat dit geen enkel probleem hoeft te zijn. Hygiëne en rust zijn belangrijk. Was uw handen eerst goed, neem plaats in een lichte kamer voor een spiegel en neem vervolgens de tijd. Het begin zal lastig zijn, maar na eventjes te hebben geoefend, zult u merken dat het steeds gemakkelijker gaat. Als u graag contactlenzen wilt aanschaffen in onze optiek in Tiel, kunt u een afspraak maken. Dit kan telefonisch via 0487 - 593129.

Andere bezoekers bekeken ook:
Oogmeting Tiel | Opticien Tiel | Optiek Tiel

Neem contact op!

hCaptcha