Oogmeting Tiel

Een oogmeting bij Van Tiem Optiek in omgeving Tiel, vlakbij Druten, Maasbommel en Alphen, is standaard wanneer u hier een bril of contactlenzen wilt aanschaffen. Een oogmeting bepaalt de sterkte van uw ogen. Als u die eenmaal weet, kan u een bril of contactlenzen uitkiezen. Wij verzorgen zeer professionele oogmetingen, zodat u er zeker van bent dat u het juiste product aanschaft.

Weet uw sterkte dankzij een oogmeting in omgeving Tiel

Als u niet langer scherp ziet, zal er eerst altijd een oogmeting worden gedaan in onze optiek in omgeving Tiel. Aan de hand daarvan wordt bepaald welke sterkte bril of contactlenzen u nodig heeft. U kunt dan ons assortiment bekijken. Wij hebben een uitgebreid aanbod monturen, zowel van bekende merken als exclusieve modellen. Wanneer u een mooi montuur heeft gezien, maar deze past niet perfect, kunnen we die voor u aanpassen. Ook de glazen zullen geheel op maat worden geslepen. Wilt u liever contactlenzen? Ook dat is mogelijk! U kunt bij ons voor verschillende soorten contactlenzen kiezen. We zullen eerst altijd onderzoeken welke contactlenzen er het beste aansluiten bij uw ogen en uw dagelijkse bezigheden.

Deskundige oogzorg

Wij werken samen met een optometrist om u deskundige oogzorg te kunnen bieden. Een optometrist kijkt naar de conditie van uw ogen en spoort eventuele afwijkingen of ziektes aan het oog op. Hij kan u te allen tijde doorverwijzen naar een oogarts wanneer meer oogzorg nodig is. Voor een gewone oogmeting of een meting van de optometrist, kunt u een afspraak maken bij onze optiek in omgeving Tiel. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via 0487 - 593129.

Andere bezoekers bekeken ook:
Opticien Tiel | Optiek Tiel | Optometrie Tiel

Neem contact op!

hCaptcha