Goed gezien: contactlenzen van Van Tiem Optiek

Wilt u goed kunnen zien, maar liever geen bril dragen? Dan adviseert Van Tiem Optiek u over contactlenzen. Deze zijn verkrijgbaar in alle sterkten en varianten, zodat we altijd het perfecte paar voor u vinden. 

De ideale lens die u echt niet voelt zitten

De tijd dat u enkel kon kiezen uit harde lenzen of zachte lenzen, ligt ver achter ons. We kijken nauwkeurig naar uw ogen en bespreken met u welk type lenzen aansluit bij uw ogen en uw dagelijkse bezigheden. Hierbij gaan we niet over één nacht ijs; uiteraard kunt u verschillende type lenzen proefdragen en uitproberen.

Bent u op zoek naar de ideale contactlens, die u echt niet voelt tijdens het dragen? Maak dan een afspraak bij Van Tiem Optiek. Onze opticien meet uw ogen op en adviseert de meest comfortabele contactlenzen voor uw ogen.

Maak een afspraak

Lenzen in- en uitdoen

Wist u dat bijna de helft van de Nederlandse brildragers weleens heeft overwogen om contactlenzen te proberen, maar het uiteindelijk niet aandurven? Een belangrijke reden is dat zij bang zijn voor het in- en uitdoen van de lens. Zonde, want met de begeleiding van onze opticien merkt u al gauw dat dit zeker geen belemmering hoeft te zijn. Hygiëne en rust zijn het belangrijkst: neem er de tijd voor, was uw handen en kies voor een lichte kamer met een spiegel. Het is altijd even oefenen, maar na een tijdje merkt u hoe gemakkelijk het eigenlijk is.